ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Το έργο του Αστυνομικού ήταν ανέκαθεν δύσκολο, επίμοχθο και επικίνδυνο γι' αυτό και έχει ανάγκη από πνευματική και ηθική συμπαράσταση. Άλλωστε ο άνθρωπος που αγωνίζεται να επιβάλλει το νόμο και την τάξη στην κοινωνία, πρέπει ο ίδιος να γνωρίζει και να τηρεί τον αιώνιο νόμο του Θεού.
Αυτά Αναφέρονται στηνν Ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας...
'Αξιο απορίας είναι, όχι μονο ότι το κρατος έχει δημιουργήσει μια τέτοια υπηρεσία στους κόλπους της αστυνομίας, την οποία πρέπει να πληρωνουμε ως πολίτες, το Προσωπικό της αστυνομίας αναγκάζεται να την ανέχεται, πιστεύει δεν πιστεύει, αλλά και η παρότρυνση (επιβολή) προς το προσωπικό "να τηρεί τον νόμο του θεού". Όχι τίποτε άλλο, απλά ειχα την εντύπωση ότι οι αστυνομικοί είναι υπευθυνοι για την τήρηση των ανθρωπίνων νόμων, των νομων του κρατους....

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1814&Itemid=399&lang=

Τέλος για να μην ξεχνιόμαστε φίλοι αστυνομικοί ποιά ειναι Η θρησκεια που μας υποχρέωσαν να πιστευουμε, θα παραθεσω δύο χωρία της βίβλου , ενα από την παλιά Διαθήκη και ένα από την καινή για να επιβεβαιώσουμε την αγαπη των Εβραιο - Χριστιανών για την Ελλάδα και τους Έλληνες:
Ζαχαρίας κεφ.Θ'

....13 διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ρομφαίαν μαχητοῦ· 14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ. 15 Κύριος παντοκράτωρ ὑπερασπιεῖ αὐτούς, καὶ καταναλώσουσιν αὐτούς, καί καταχώσουσιν αὐτοὺς ἐν λίθοις σφενδόνης καὶ ἐκπίονται αὐτοὺς ὡς οἶνον καὶ πλήσουσιν ὡς φιάλας θυσιαστήριον. (θα ξεσηκωσει τα τεκνα της Σιων εναντίων των τεκνων των Ελληνων.....)

Κατά Μάρκον κεφ. Ζ'

...26 ἡ δὲ γυνὴ ἦν ῾Ελληνίς, Συροφοινίκισσα τῷ γένει· καὶ ἠρώτα αὐτὸν ἵνα τὸ δαιμόνιον ἐκβάλῃ ἐκ τῆς θυγατρὸς αὐτῆς. 27 ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς εἶπεν αὐτῇ· ἄφες πρῶτον χορτασθῆναι τὰ τέκνα· οὐ γάρ ἐστι καλὸν λαβεῖν τὸν ἄρτον τῶν τέκνων καὶ τοῖς κυναρίοις βαλεῖν... (Ο χριστός μας απολαελεί Κυνάρια δηλ. Σκυλάκια)

1 σχόλιο:

  1. Αντίστοιχη Ανάρτηση Υπαρχει και στο ΠΑΠΑΔΟΛΟΓΙΟ με τίτλο : ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ...
    http://papadologio.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή