ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αχ Ελλάδα. (Længe leve Syddanmark!)

Ζήτω η Νότιος Δανία. / Long live South Denmark. (Τελικά δεν έκατσε ο στόχος του ΓΑΠ για μετατροπή της Ελλάδας σε Δανία του νότου).

Φαντάζομαι θυμάστε το σύνθημα (Όραμα; Παράκρουση; Παραίσθηση; Μελιτζανοσαλάτα;) του ΓΑΠ για μετατροπή της Ελλάδας σε Δανία του Νοτιά.

Ωραία χώρα η Δανία. Εγώ σαν μισός Σκανδιναβός εκ καταγωγής, δεν νιώθω σαν ξένος εκεί, ούτε στην Νορβηγία, ούτε στην Ισλανδία, ούτε καν στο Kalix στα Σουηδοφινλανδικά σύνορα ας πούμε. Σαφώς ανώτερο βιοτικό επίπεδο από το Χέλλας και σίγουρα πιο «χύμα» η νοοτροπία του μέσου Δανού, από τον μέσο ΓΗΓΕΝΗ Σουηδό, οπότε εγγύτερα στο διαγαλαξιακού μεγέθους καραχυμαδιό που είναι ο μέσος γηγενής Ελλαδίτης. (Όχι ο μέσος Κύπριος, για όνομα του Μεγάλου Σουβλακέα).

Ατυχώς όμως για τον ΓΑΠ, αλλά κυρίως για την δεινοπαθούσα πλειονότητα του Ελληνικού λαού τα τελευταία 2 ½ χρόνια, όχι Δανία δεν έγινε η Ελλάδα, αλλά πάει ολοταχώς για Ταϊλάνδη. Άνδρες, γυναίκες, παιδιά σε λίγο θα κάνουν πεζοδρόμιο για πενταροδεκάρες από τους (για πόσο άραγε ακόμα) εύπορους τουρίστες.

- Γιατί τέκνον Κάρολε λες για πόσο καιρό ακόμα; Ξέβρεις κάτι και το κρύβεις;

Δεν ξέρω, εκτιμώ με αυτά που βλέπω. Βλέπω κάτι που δεν θα σας πει η θεία Όλγα, (η γνωστή θεία Όλγα) από το ψηφιακό χαζοκούτι.

Πριν προχωρήσω να πω τούτο:

Ο ΓΚοσμάκης ακούει για δισεκατομμύρια από δω, δισεκατομμύρια από κει και νομίζει ότι είναι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ. (που δεν είναι προφανώς).

Παράδειγμα:
Για να χαιρετήσεις με ένα "γεια σου" διάρκειας ενός δευτερολέπτου τα 7 δις των ανθρώπων, θα χρειαστείς 221,97 χρόνια. Όπερ έδει δείξαι.

Τι έχουμε λοιπόν:

1. Παγκόσμια κατάρρευση του καπιταλισμού – καζίνο της Wall Street από το 2008, που έπαιζε μπαρμπούτι με θηριώδη, χωρίς αντίκρισμα στον πραγματικό κόσμο ποσά, πολλές φορές μεγαλύτερα από το παγκόσμιο ΑΕΠ.
2. 7 δισεκατομμύρια νοματαίους που θέλουν να ζήσουν σαν κακομαθημένοι Τεξανοί, τρώγοντας κάθε μέρα κρέας και έχοντας 3 αυτοκίνητα με 5λιτρους κινητήρες έκαστος.
3. Πεπερασμένη ποσότητα ορυκτών καυσίμων από τα οποία δεν φαίνεται να υπάρχει αρκετά ισχυρή τάση απεξάρτησης της ανθρωπότητας. Το αυτό ισχύει για τα μέταλλα, τις σπάνιες γαίες, το πόσιμο νερό και τα τρόφιμα.
4. Η αλλαγή του κλίματος χειροτερεύει τα πράγματα για την παραγωγή τροφίμων. Η πιθανότητα να επηρεάζεται αυτή η αλλαγή από την καύση ορυκτών καυσίμων είναι ισχυρή.
5. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γουστάρουν την αλήθεια. Είναι βαρετή, ή δυσάρεστη, ή και τα δύο. Προτιμούν την τακτική της στρουθοκαμήλου. «Οι Μασόνοι δεν θέλουν να μην έχουμε αμαξάρες 5λιτρες!!!! Αργκρρρ!!! Την στιγμή που όλοι ξέρουν ότι ο ΘΕΟΣ δεν θα μας αφήσει χωρίς πετρέλαιο!!!» (Άλεξ Τζόουνς και άλλα βόδια γνωστοί και ως snake oil salesmen).
6. Οι BRICS (Brazil, China, India, Russia, South Africa), θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη Χαρούν Αλ USA. Η ΕΕ γηράσκει, δεν πηδά, και χάνει σε ανταγωνιστικότητα.

Όλα τα ανωτέρω μαζί, για μένα σημαίνουν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο σε βάθος χρόνου (Πιθανότατα ΝΑΤΟ εναντίον όλων) με έπαθλο τις εναπομείνασες πρώτες ύλες.

Μεσοπρόθεσμα, εξαφάνιση της μεσαίας τάξης παγκοσμίως τουλάχιστον με το σημερινό επίπεδο ζωής που έχει στην Δύση. Η νέα παγκόσμια «μεσαία» τάξη θα είναι σαν την μεσαία τάξη της Ινδίας που θεωρεί προνόμιο να οδηγεί ένα Tata nano.
Βλέπετε δεν θα υπάρχουν δανεικά για να στηρίξουν την κατανάλωση προϊόντων κατασκευασμένων από σκλάβους για κακομαθημένους τζουτζούκους και τα οποία οι σκλάβοι που τα φτιάχνουν ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ. Βλ. Άει φόουν 5,6,7,…ν, παπούτσια Nike κ.α.

(Κάνω τον ξύπνιο θολοκουλτουριάρη, αλλά τώρα φοράω παπούτσια Nike κατασκευασμένα στο Βιετνάμ. Δάσκαλε που δίδασκες…)

Και πάμε στα δικά μας βραχυπρόθεσμα:

Η θεία Όλγα, (η γνωστή θεία Όλγα στο ψηφιακό χαζοκούτι ), δείχνει να ξέρει πολλά, αλλά δεν ξέρει τούτο:

Η Ελλάδα θα ανακάμψει (αν ανακάμψει μέχρι το 2020), αφού ανακάμψουν οι Ισπανίες, οι Πορτογαλίες, οι Ιταλίες, οι Ιρλανδίες, τα Βέλγια και οι... ΗΠΑ.

Η Ελλάδα έχει χωθεί βαθύτερα στα σκατά από όλους διότι:

1) Είχε την πιο στρεβλή και με μεγαλύτερες αδυναμίες οικονομία (και κοινωνία).

2) Έχει «διασωθεί» ΗΔΗ 2 φορές και πάει για τρίτη.

Αν η ανεργία στην Ισπανία πέσει στο 5% και τα εισοδήματα των Ισπανών επανέλθουν στο 85% (π.χ.) του 2007, βλέπουμε και για τον ομφαλό (με μπαμπακάκια στον Θεσσαλικό κάμπο) του Σύμπαντος, το Χέλλας το ονομαστό.

Αυτά δυστυχώς.

Με αυτά μπορεί κανείς να συμφωνεί εξ ολοκλήρου, ή εν μέρει, ή ακόμα να πει «Άει πάγαινε από δε ρε ξυπνητζή του κώλου, λες μαλακίες, εγώ ξέρω ότι ο Αρτυόμσκα θα την σώσει στο τέλος την BE-NTE-EN-XA (BДHX) στο ΜΕΤΡΟ 2033».

Αλλά μην λησμονείτε τούτο:

Το τι πιστεύω, ή εκτιμώ, ή υπολογίζω εγώ, εσείς, ή το σύνολο των 7 δις ανθρώπων που κατοικούν αυτόν τον ασήμαντο γαλάζιο κόκκο άμμου σε αυτό το ασύλληπτα χαοτικά μεγάλο (πολύ-)σύμπαν, ουδεμία σημασία ή επίδραση έχει στην πορεία του Σύμπαντος. (Εκτός αν κάποτε γίνουμε πολιτισμός τύπου 3 κλικ)

Είμαστε πολύ μικροί. Ξεπεζέψτε.

ΥΓ.

Είπαν για το ιστολόγιο του Καρόλου Πoλσεμάνογλου  «Svennegreken»

«Εγώ όταν βγάζω το σακάκι, βγάζω πρώτα την φουστανέλα, γιατί είμαι άντρας που δεν ντρέπεται να το δείχνει. Τα τέτοια μου τα έχω λεύτερα να αερίζονται και δεν τα πλένω ποτέ».
Ευστράτιος Φανουρίου Βουχεσίδας, Εθνοπατήρ.

«God bless America and fuck everyone else with the Devil's dick».
Chuck Norris.

4 σχόλια:

  1. Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments?
    If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest?
    I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

    Here is my web-site; Nike Air Max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Wonderful work! That is the type of info that are supposed to be shared around
    the web. Shame on Google for now not positioning this post higher!
    Come on over and discuss with my site . Thanks =)

    My weblog; Louis Vuitton Handbags Outlet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. certainly like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts.
    A number of them are rife with spelling problems and I in finding
    it very bothersome to inform the truth on the other hand I'll surely come back again.

    Also visit my webpage Cheap Nike Jerseys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Very rapidly this site will be famous amid all blog viewers, due to it's pleasant articles

    Feel free to surf to my blog: Louis Vuitton Bags

    ΑπάντησηΔιαγραφή