ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

troctiko.blogspot.com «Ανεξάρτητο» Blog με ομολογία πίστεως

Επισκεπόμενος την ιστοσελίδα του troktikou του site με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα (ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΛΙΒΕΡΙΑ) . διαβασα την «προκήρυξή» του που…. καταλήγει με ομολογία πίστεως στο ορθόδοξο δόγμα??????… ορίστε και το επίμαχο τμήμα της «προκήρηξης»:

"…..Ποτέ μας δεν κρύψαμε ότι πιστεύουμε κάπου και το καταλαβαίνετε. Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε αλλά θέλει πολύ δουλειά και είμαστε στο μηδέν. Όμως είναι προσωπικό μας θέμα το οποίο απλά μοιραζόμαστε για να μην νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε. Το να λέει κάποιος ότι είναι ορθόδοξος χριστιανός είναι πλέον ομολογία πίστεως αλλά και μαγκιά. Ο κόσμος ...ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του για να μην τον δούνε και τον σχολιάσουν!...."

Ένα ανεξάρτητο site, που όπως εμφαίνεται από την «προκήρυξή» του, δεν ανήκει πολιτικά πουθενά, γιατί είναι απαραίτητο, να προβεί σε ομολογία πίστεως; Γιατί ενώ, ορθά, δεν αποδέχεται πολτικό χαρακτηρισμό, δηλώνει ποίμνιο θρησκευτικά;…. Πως μπορεί ένα site να έχει θρησκευτικό πιστεύω; Πόσο ανεξάρτητο και αντικειμενικό είναι ένα site όταν ΔΗΛΩΝΕΙ θρησκευτικη πεποίθηση…. Χαρακτιρίζοντας την ως «μαγκιά…».

Γενάται επίσηςτο Ερώτημα οι άνθρωποι του troktikou έχουν κάνει δήλωση πίστης? Οι εκτός δόγματος άνθρωποι (που δεν συμφωνούν κατ επέκταση με την « προκύρηξη » του blog) δεν έχουν θέση ως συνεργάτες ?

Υ.Γ.1 Αλήθεια σε ποιες πηγές βασίζονται ότι όντως η προδοσία του Ιησού έγινε από τον Ιούδα και αν έγινε, είναι όντως προδοσία ή μερος ενός σχεδίου και μάλιστα κατά τους χριστιανους θεϊκου? Ας μας πουν ποια είναι η γνώση τους σχετικά με τις «γραφές»;

Υ.Γ.2 Τέλος η προσφορά μου προς εσάς troktika ένα χωρίο της βίβλου…

«εξεγειρώ τα τέκνα σου Σιών επί των τέκνων των Ελλήνων» («Ζαχαρίας» θ΄13-15)

Υ.Γ.3 Να χαίρεστε την «επισκέψιμότητά» σας και τη «μαγκία» σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου