ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΝΟΜΠΑΡΑΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Απουσία της κυβέρνησης από την τελετή αφής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων!
Ηχηρή απουσία της κυβέρνησης από ένα μείζον αθλητικό και πολιτισμικό γεγονός που αφορά άμεσα την Ελλάδα καταγράφηκε την Παρασκευή κατά την τελετή αφής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων που θα πραγματοποιηθούν στην Σιγκαπούρη.
Για πρώτη φορά στα...
χρονικά ούτε ένα κυβερνητικό στέλεχος δεν παρέστη στην τελετή κάτι που προκάλεσε την έντονη έκπληξη του πρόεδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζακ Ρόγκ.
Περισότερα στο apollonios.pblogs.gr


Υ.Γ. Η μη παράσταση της κυβρνησης στην τελέτη αφής της Ολυμπιακής φλόγας, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαστε ενα, ίσως μοναδικό, Χριστιανοταλιμπανίστικο κράτος..
Ενα Κράτος που δεν τιμαει τη δική του φλόγα, που ανάβει παρουσία ολων, με τρόπο Φυσικό από το φως του Ήλιου, που τιμάει όμως σαν αρχηγό κράτους μια φλόγα που δήθεν ανάβει με μεταφυσικό τρόπο σε κάποιο σκοτεινό σημείο της Ιουδαίας, παρουσία ενός ατόμου..
Ντροπή τους
Τι να περιμένει όμως κανεις από τον πρωθυπουργό της σοσιαλιστικής βαρβαρότητας που έκανε και τον αχθοφόρο του επιταφίου... ετσι.. για μερικά ψηφουλάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου