ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ντροπή και αίσχος για την απαράδεκτη στάση της εκκλησίας μέσω του καναλιού της 4Ε έναντι της Πατρώας θρησκείας των Ελλήνων

Από το sιte Επανελληνισμός αναδημοσιεύω το σχετικό άρθρο όχι μόνο γιατί, για μια ακόμη φορά τα βαζει με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό και κατά συνέπεια με την Ελλάδα , αλλά κυρίως γιατι υποτιμάει την νοημοσύνη των Ανθρώπων και κυρίως των παιδιών σχετικά με τις θεραπευτικές ιδιότητες των θρησκευτικών συμβόλων ...
(Όπως ο μητροπολίτης μεσογαίας Νικόλαος που σχετικά με τον Ιό της γρίπης των χόιρων απευθυνόμενος προς το "ποίμνιό " του είπε το ανεκδιήγητο:

"τὸ καλύτερο ἐμβόλιο εἶναι ἡ «μετὰ καθαροῦ συνειδότος» καὶ «ἀκατάκριτος» συχνὴ συμμετοχή μας στὸ μυστήριο τῆς Θείας Κοινωνίας."
)

Ιδού λοιπόν όλο το κείμενο :

Την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε κλοιό από στρατιές των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν με κάθε τρόπο και μαζί τους κουβαλούν στην Ελλάδα μας χιλιάδες θρησκείες η ορθόδοξη εκκλησία της Ελλάδος στοχοποιεί την Πατρώα θρησκεία των Ελλήνων.
Χθες ώρα 22:00 έγινα μάρτυς μιας κακόγουστης θεατρικής παράστασης με παιδιά ηλικίας 10 ετών περίπου στο TV της εκκλησίας 4 ε.
Η παράσταση είχε σκοπό να παρουσιάσει ένα δήθεν “αθώο” σχέδιο εκχριστιανισμού των Ελλήνων στα μάτια των παιδιών, παίζοντας με τα συναισθήματα τους καθώς όλα τα παιδιά έχουν ισχυρό συναισθηματισμό.
Παρουσίαζαν μια οικία με Αρχαίο Ελληνικό στυλ όπου τα παιδιά της Πατρώας θρησκείας χτυπούσαν και χλεύαζαν μια μικρή Χριστιανοπούλα η οποία μιλούσε για τον λόγο του Χριστού και της Αγάπης ( τα γνωστά παραμυθάκια και μάλιστα όλο το σκηνικό ήταν χωρίς καθόλου φαντασία και ξυλόγλωσσο. )
Έτσι λοιπόν απευθύνεται η χριστιανοπούλα σε ένα από τα κοριτσάκια της πατρώας θρησκείας και της ζητά να προσευχηθεί στον ΔΙΑ για να στείλει κάποιο σημάδι η κεραυνό, προσεύχεται το κοριτσάκι της Πατρώας θρησκείας στον ΔΙΑ λέγοντας: ΔΙΑ στείλε κεραυνό ή κάποιο σημάδι αν υπάρχεις και δεν φαίνεται κανέναν σημάδι, και λέει το χριστιανόπουλο: Βλέπεις δεν υπάρχει ο δικός σου ο Θεός ( Αλλά το ίδιο το χριστιανόπουλο δεν προσεύχεται στον Χριστό για να στείλει κάποιο σημάδι .... Λες και να προσευχόταν θα του έστελνε το άγιο πνεύμα )
Η συνέχεια είναι γνωστή ..... μια εκ των κοριτσιών της πατρώας θρησκεία ασθένησε και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή χωρίς αποτέλεσμα, τότε ξαναέρχεται η χριστιανόπουλα την δίνει το σταυρό και η Ελληνοπούλα γίνεται καλά και έτσι πιστεύει και αυτή στον Χριστό ...... καθώς η χριστιανόπουλα την συμβουλεύει ότι δεν χρειάζεται να λαμβάνει πλέον φάρμακα για τις ασθένειες αλλά φτάνει να πιστέψει στον Χριστό και να κρεμάσει τον σταυρό στο λαιμό της.

Πάντως εγώ προτείνω με αυτην την ανακάλυψη από το τηλεοπτικό κανάλι της εκκλησίας - 4ε να προτείνω στην κυβέρνηση μια σίγουρη λύση στο Ασφαλιστικό, να κλείσουμε όλα τα νοσοκομεία τι τα θέλουμε εφ όσον το κανάλι της εκκλησίας έχει την λύση να γιατρεύει με ένα σταυρουδάκι τον οποιονδήποτε ασθενή, τι θέλουμε τα φάρμακα .... σταυρουδάκια και ξυλάκια από τον τίμιο σταυρό λύνουν όλα τα προβλήματα ....

Είναι ντροπή ενώ η Ορθόδοξη εκκλησία τιμά και αναγνωρίζει όλες τις θρησκείες των αλλοεθνών δείχνει τόσο επιθετική στάση στην Πατρώα θρησκεία !
Όλη η παράσταση αποσκοπούσε να παραπλανήσει παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών το πολύ, αποδομώντας την Πατρώα Θεογονική σκέψη σε τόσο μικρή ηλικία .
Σαφώς τέτοιου είδους παραστάσεις της εκκλησίας δεν μας αφήνουν αδιάφορους και ζητώ άπ όλους όσοι επιθυμούν να καλέσουν στο 2310729219 και να δηλώσουν την διαμαρτυρία τους όσοι δεν θέλουν να φανούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την απόκρυψη με κωδικό
#31# 2310729219
Είναι σημαντικό έστω να καλέσετε και να πείτε απλά ότι διαμαρτύρεστε για την παιδική παράσταση της 04.07.2010 και ώρα 22:00 ......

Ήδη το πρώτο τέστ έπιασε το τόπο εχθές, καθώς καλέσαμε περίπου 20 άτομα το κανάλι 4ε και η λεγόμενη αντιπολυθεϊστική προπαγάνδα της εκκλησίας σε λιγότερα από 10 λεπτά από τις διαμαρτυρίες μας διακόπηκε.
Αυτό σημαίνει κάτι ... μάλιστα μερικοί από μας είχαμε δώσει τα στοιχεία μας ( που ούτως η άλλως τα έχουν ειδικά τα δικά μου ... ξέρουν και πως έλεγαν την προπρογιαγια μου ) και είχαμε απειλήσει με μηνύσεις για την προσβολή τους θρησκευτικού μας αισθήματος.

Το κείμενο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι απλό όταν διαπιστώνεται τέτοιου είδους αίσχη “ Πείτε απλά: Διαμαρτύρομαι για το περιεχόμενο της εκπομπής διότι προσβάλει το θρησκευτικό μου αίσθημα και αν δεν σταματήσει τώρα η εκπομπή θα καταθέσω μήνυση” Μόνο αυτό φτάνει, και όταν είναι το ίδιο από πολλούς δημιουργεί φόβους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου