ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

H Αλιεία στο Υπουργείο Εφοπλιστών και του ΕΦΕΤ στην εντατική του Υπουργείου Υγείας


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ(ΠΟΓΕΔΥ) 

ΓΕΩΠΟΝΟΙ – ΔΑΣΟΛΟΓΟΙ – ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ - ΓΕΩΛΟΓΟΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΓΕΔΥ
Νίκου Κακαβά


          Πριν ανακοινώσει ο Υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης τις αποφάσεις του για τη νέα δομή του Υπουργείου ΥΠ.Α.Α.Τ., θα περίμενα από έναν πολιτικό με μακρά υπουργική θητεία να τοποθετηθεί, αν όλες οι προηγούμενες διοικητικές μεταρρυθμίσεις που αφορούσαν το ΥΠ.Α.Α.Τ. και τους Γεωτεχνικούς είχαν θετικό αποτέλεσμα για τον πρωτογενή τομέα και την Εθνική Οικονομία.
          Όπως όλοι γνωρίζουν και η μεταφορά των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στις Ν.Α. και η ίδρυση Ν.Π.Ι.Δ. χωρίς σχεδιασμό και ο τεμαχισμός των ελέγχων τροφίμων είχαν αρνητικά αποτελέσματα. Σε όλα αυτά η ΠΟΓΕΔΥ είχε και θέσεις και προτάσεις αλλά ποτέ δεν υιοθετήθηκαν από κανέναν Υπουργό, άραγε γιατί;
          Δεν άκουσα να αναφέρει κάτι για την μεταφορά της Αλιείας στο Υπουργείο Εφοπλιστών και του ΕΦΕΤ στην εντατική του Υπουργείου Υγείας, όπως επίσης για τα νέα απαράδεκτα οργανογράμματα των Γεωτεχνικών Υπηρεσιών στις Αιρετές Περιφέρειες που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.
          Τον ενημερώνω λοιπόν και του τονίζω ότι όποιος σχεδίασε και ότι σχεδίασε απουσία των Γεωτεχνικών απέτυχε.
          Λαμπρό παράδειγμα η κατάληξη προηγούμενων Υπουργών του ΥΠ.Α.Α.Τ.

Δικό μου σχόλιο: Ο λάος λέει  για κάποιον αδαή οδήγό,  "νύχτα το πήρε το Δίπλωμα"!!! Έτσι ακριβώς  συμβαίνει με την παρουσα κυβέρνηση... Νύχτα δημιουργήθηκε  και αναλόγως (παραλόγως) πράτει !!!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Επιβατικές πτήσεις στο διάστημα

Πηγή contra.gr 
Ταξίδια αναψυχής σε χαμηλή γήινη τροχιά από το 2015 θα προσφέρει η Boeing σε όσους έχουν βαρεθεί τα κοινά, συνηθισμένα ταξίδια.Οι πτήσεις αφορούν εταιρίες, ιδιώτες, ομοσπονδιακές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και μη κυβερνητικές οργανώσεις χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί επίσημες τιμές για τη μεταφορά.

Αυτό όμως που τονίστηκε είναι ότι τα κόστη θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά αφού στο "παιχνίδι" θα μπει και άλλη μια εταιρία, η Virgin Galactic με το σκάφος της SpaceShipTwo. Μάλιστα, η τελευταία θα ξεκινήσει νωρίτερα τα ταξίδια της αφού υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν το διάστημα 2012-2013.

Μολαταύτα, όσοι έχουν κάνει τέτοιου είδους ταξίδια έχουν πληρώσει αδρά για αυτήν την εμπειρία αφού ο Γκι Λαλιμπέρτ - ιδρυτής του καναδικού τσίρκου Cirque du Soleil- ξόδεψε 35 εκατομμύρια δολάρια για να ταξιδέψει στο διάστημα.

Σύμφωνα με την Virgin Galactic, τα ταξίδια θα κοστίζουν 200.000 δολάρια και θα είναι σύντομα.

Παράλληλα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεργαστούν με ιδιωτικές εταιρίες για τις αποστολές ενώ πρόκειται να κατασκευάσουν νέο σκάφος το οποίο θα είναι έτοιμο το 2016. Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ δίνουν  51 εκατομμύρια δολάρια για τη μεταφορά κάθε Αμερικανού αστροναύτη στη Ρωσία ενώ σε τρια χρόνια η μεταφορά αυτή θα κοστίζει 56 εκατομμύρια δολάρια.

Υ.Γ. Όπως βλέπετε κύριοι των αποκαλυπτικών θρησκειών ,ο ουρανός δεν είναι το "στερέωμα" που άνωθεν του έχει νερά και επάνω του κολημενα διακοσμητικά αστράκια.. Ειναι το απειρο διαστημα , που μπορουμε όλοι μας να επισκεφτουμε (με αρκετά χρήματα προς το παρόν).
Όταν οι "Άγιοι" πατέρες σας, έλεγαν ότι ο Μωυσής πηγε στο Σινά για να παρει τις ΄"Θεϊκες" εντολές , το είπαν γιατί νομιζαν ότι θα πάει  πιο κοντα στον ουρανό που βρισκεται ο θεός, άρα πιο κοντά του.
Το ίδιο και όταν "αναληφθηκε" στους Ουρανούς" Ο ιησούς¨.. πηγαινε στον 'Ουράνιο πατέρα'. Που να το περίμεναν ότι ο καθε ενας από μας θα  εχει ανέβει σε ύψος χιλιομετρων στον Ουρανό (με αεροπλάνο) και ότι θα ειμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στο διαστημα ως ιδιώτες. Και να φανταστει κανεις 'οτι μεχρι τα τελη του 19ου αιώνα ήταν κοινή παραδοχή ότι αντικειμενο βαρύτερο από τον αέρα, ειναι αδύνατο να πετάξει.
Εύλογα θα αντιτείνει  κάποιος ότι όλα αυτα που αναφέρονται στη βίβλο ειναι αλληγορικά..ΝΑΙ!.Αν απευθυνόταν σε σημερινους ανθρωπους! ίσως!,. Αλλά όλα αυτά απευθύνονταν σε ανθρωπους που η έννοια του αλληγορικου ήταν άγνωστη!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτέλους!!!!! όλο το κόμικ με τα κατορθώματα του "Αγίου " Νικολάου!!!!

 Καιρό έψαχνα να βρώ όλο το τον «ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΒΙΟ του «ΑΗ ΝΙΚΟΛΑ»» και το Βρήκα στο http://toksipnitiri.blogspot.com/ . Επειδή σε αυτό το ΜΠΛΟΓΚ οι αναρτήσεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς, αποφάσισα να το δημοσιεύσω κι εγώ, ώστε να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισότεροι φίλοι!
Ας Ξεκινήσω όμως με έναν πρόλογο για τον «περί ου ο λόγος» Χαίρε, ο εκτεφρώσας τους βωμούς των ειδώλων" ψάλλουν στους χαιρετισμούς προς τιμή του "αγίου Νικολάου" (6 Δεκ.) οι ορθόδοξοι ιερείς… Και βέβαια σύμφωνα με την «θανατολατρεία» του Χριστιανισμού αυτή είναι και η ημέρα θανάτου του.
Κατάγονταν από τη Λυκία της Μ. Ασίας και αυτό έχει σημασία για να καταλάβουμε ποιους βωμούς των ειδώλων εκτέφρωνε. Αν και στο Κομικ οι δημιουργεί δεν κρύβουν τα λόγια τους και αναφέρονται σαφως μεν, αναίσχυντα δε στην καταστροφή του ναού της Αρτέμιδος. (με τους κίονες του οποίου στηρίζεται ο τρούλος της «αγια» Σοφιάς).
Ήταν επίσκοπος στην Πόλη αυτή. Το 325 μ.Χ έλαβε μέρος στην Α' Οικουμενική Σύνοδο,. Λέγεται ότι κατά τη Σύνοδο χαστούκισε τον Άρειο(τόσο άγιος ήταν) και ο Μέγας Κωνσταντίνος (Άγιος παιδοκτονος, συζυγοκτόνος .... ) τον φυλάκισε, όπως εμφαίνεται και από το ΚΟΜΙΚ. ......
Και ναι!!!! Είναι ο ίδιος άγιος που «φέρνει» τα δώρα στα παιδάκια τα Χριστούγεννα στις άλλες χώρες, εκτός Ελλάδας. (βλ. Santa Claus)

Καντιώτης: Δεσπότης Ορθόδοξης Αίρεσης του φυλετισμού

.....Από όλες τις βαριές αμαρτίες του Καντιώτη που συμπεριφερόταν σχεδόν πάντα σαν να αγνοούσε το Ευαγγέλιο, χειρότερη ήταν αυτή του Εθνικισμού. Θεωρούσε πως υπήρχε μια Αρεία Φυλή η Νεοελληνική, χάριν της οποίας ενσαρκώθηκε σε Εβραίο ο θεός Χριστός. Δεν είχε την παραμικρή οικουμενική αντίληψη για τον Χριστιανισμό, αλλά ήταν οπαδός του εθνικού θεού του ακροδεξιού νεοελληνικού κράτους. Ασφαλώς όλη σχεδόν η Ορθοδοξία και ιδιαίτερα ο ελληνικός της κλάδος μαστίζονται από την αίρεση του φυλετισμού, η οποία έχει οδηγήσει αυτήν την Εκκλησία στο να έχει π.χ. πάνω από 10 εθνικές Εκκλησίες στις ΗΠΑ και να είναι ο περίγελος του χριστιανικού κόσμου, αφού διδάσκει το φυλετικό μίσος στους πιστούς της, φτάνοντας στο σημείο να τους βάζει να σφάζονται μεταξύ τους στα Βαλκάνια.. Ακόμη και σήμερα οι ορθόδοξοι πατριάρχες μαλλιοτραβιούνται άγρια για τα όρια των δικαιοδοσιών τους Στην αιρετική ελληνορθόδοξη Εκκλησία διατυπώνεται στην πράξη και επίσημα η αντιχριστιανική άποψη πως υπάρχουν κατώτεροι λαοί όπως οι Αλβανοί, οι Άραβες -ιδιαίτερα οι Παλαιστίνιοι, που κι αυτούς όπως και τον Χριστό μερικοί υπερπατριώτες τους παρουσιάζουν ως Έλληνες- οι Αφρικανοί κλπ που δεν δικαιούνται να εκλέγουν δικούς τους προκαθήμενους παρά μόνο Νεοέλληνες αρχιερείς. Ακόμη και ο πρώτος τη τάξει πατριάρχης της Ισταμπούλ πρέπει να είναι Έλληνας, αυτοτιτλοφορούμενος μάλιστα «πατριάρχης του Γένους», την ίδια μάλιστα στιγμή που σφετερίζεται τον χωρίς αντίκρισμα τίτλο «οικουμενικός» που του έδωσε πραξικοπηματικά ο κτηνώδης ανατολικός Ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Μαυρίκιος Τιβέριος (6ος αι.) και που ιστορικά ανήκει μόνο στον επίσκοπο της Ρώμης, που τότε διαμαρτυρήθηκε χωρίς να εισακουστεί.

Αυτές βέβαια οι φαιδρότητες της Εκκλησίας που ακόμη αναθεματίζει τους αρχαίους Έλληνες με φοβερές κατάρες ανήμερα της «Κυριακής της Ορθοδοξίας», πέρα του ότι είναι ολότελα αντιεπιστημονικές και ανιστόρητες (το φυλετικό συνονθύλευμα των Νεοελλήνων δεν επιτρέπει την αυταπάτη της ελληνικής φυλής) είναι και ολότελα αντιχριστιανικές και βλάσφημες. Οι κληρικοί υπάλληλοι του ελληνικού κράτους που συμπεριφέρονται στο Εξωτερικό σαν μισθωτοί του πράκτορες ή διπλωματικοί του υπάλληλοι και στο Εσωτερικό του σαν χωροφύλακες, δεν έχουν κανένα θεολογικό ή εκκλησιολογικό υπόβαθρο στο να ενεργούν έτσι..... όλο
ο άρθρο στο roides.wordpress.com