ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Επιβατικές πτήσεις στο διάστημα

Πηγή contra.gr 
Ταξίδια αναψυχής σε χαμηλή γήινη τροχιά από το 2015 θα προσφέρει η Boeing σε όσους έχουν βαρεθεί τα κοινά, συνηθισμένα ταξίδια.Οι πτήσεις αφορούν εταιρίες, ιδιώτες, ομοσπονδιακές υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών και μη κυβερνητικές οργανώσεις χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί επίσημες τιμές για τη μεταφορά.

Αυτό όμως που τονίστηκε είναι ότι τα κόστη θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά αφού στο "παιχνίδι" θα μπει και άλλη μια εταιρία, η Virgin Galactic με το σκάφος της SpaceShipTwo. Μάλιστα, η τελευταία θα ξεκινήσει νωρίτερα τα ταξίδια της αφού υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν το διάστημα 2012-2013.

Μολαταύτα, όσοι έχουν κάνει τέτοιου είδους ταξίδια έχουν πληρώσει αδρά για αυτήν την εμπειρία αφού ο Γκι Λαλιμπέρτ - ιδρυτής του καναδικού τσίρκου Cirque du Soleil- ξόδεψε 35 εκατομμύρια δολάρια για να ταξιδέψει στο διάστημα.

Σύμφωνα με την Virgin Galactic, τα ταξίδια θα κοστίζουν 200.000 δολάρια και θα είναι σύντομα.

Παράλληλα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεργαστούν με ιδιωτικές εταιρίες για τις αποστολές ενώ πρόκειται να κατασκευάσουν νέο σκάφος το οποίο θα είναι έτοιμο το 2016. Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ δίνουν  51 εκατομμύρια δολάρια για τη μεταφορά κάθε Αμερικανού αστροναύτη στη Ρωσία ενώ σε τρια χρόνια η μεταφορά αυτή θα κοστίζει 56 εκατομμύρια δολάρια.

Υ.Γ. Όπως βλέπετε κύριοι των αποκαλυπτικών θρησκειών ,ο ουρανός δεν είναι το "στερέωμα" που άνωθεν του έχει νερά και επάνω του κολημενα διακοσμητικά αστράκια.. Ειναι το απειρο διαστημα , που μπορουμε όλοι μας να επισκεφτουμε (με αρκετά χρήματα προς το παρόν).
Όταν οι "Άγιοι" πατέρες σας, έλεγαν ότι ο Μωυσής πηγε στο Σινά για να παρει τις ΄"Θεϊκες" εντολές , το είπαν γιατί νομιζαν ότι θα πάει  πιο κοντα στον ουρανό που βρισκεται ο θεός, άρα πιο κοντά του.
Το ίδιο και όταν "αναληφθηκε" στους Ουρανούς" Ο ιησούς¨.. πηγαινε στον 'Ουράνιο πατέρα'. Που να το περίμεναν ότι ο καθε ενας από μας θα  εχει ανέβει σε ύψος χιλιομετρων στον Ουρανό (με αεροπλάνο) και ότι θα ειμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε στο διαστημα ως ιδιώτες. Και να φανταστει κανεις 'οτι μεχρι τα τελη του 19ου αιώνα ήταν κοινή παραδοχή ότι αντικειμενο βαρύτερο από τον αέρα, ειναι αδύνατο να πετάξει.
Εύλογα θα αντιτείνει  κάποιος ότι όλα αυτα που αναφέρονται στη βίβλο ειναι αλληγορικά..ΝΑΙ!.Αν απευθυνόταν σε σημερινους ανθρωπους! ίσως!,. Αλλά όλα αυτά απευθύνονταν σε ανθρωπους που η έννοια του αλληγορικου ήταν άγνωστη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου