ελετε να κρινετε, να κατακρίνετε, να καυτηριάσετε ή απλά να σχολιάσετε τα κακώς κείμενα της θρησκείας και της πολιτικης;

ελετε να πειτε την άποψή σας;

-'Εχετε να μας προτείνετε μια πρωτότυπη είδηση;

Στείλτε ότι θέλετε να δημοσιεύσετε στο radiobacter@gmail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Τα εμβόλια του ανηθικου κέρδους

Πηγή: RADAR: Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ
Ο δρόµος της επιστροφής από τις θάλασσες αυτή τη φορά δεν κρύβει κάποια «χειµερινή απειλή». Η λεγόµενη «νέα γρίπη», που ακόµη και αυτή η αµήχανη ονοµατολογία της προδίδει πως ήταν κάτι ύποπτο από την αρχή, ηττήθηκε αµαχητί. Δεν αποµένει παρά να ζήσουµε µε τις παρενέργειές της.


Για τα εµβόλια οι επιστήµονες είχαν έγκαιρα εκφράσει τις επιφυλάξεις τους. Σήµερα, οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες υγείας έχουν θορυβηθεί από κρούσµατα ναρκοληψίας που σηµειώνονται στη Φινλανδία, τη Σουηδία και τη Γαλλία και τα οποία αποδίδονται στο αντιγριπικό εµβόλιο Ρandermix της Glaxo, µε το οποίο έχουν εµβολιαστεί 31 εκατοµµύρια Ευρωπαίοι. Πέρυσι τέτοιον καιρό, µέσα στον παροξυσµό που είχε προκαλέσει ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας (µε τις εισηγήσεις ιατρικών συµβούλων του που αργότερα αποδείχτηκε πως είχαν διαπλοκή µε φαρµακευτικές εταιρείες), ο συγγραφέας ιατρικών θεµάτων Ντάνιελ Ντενούν προειδοποιούσε στο καναδικό περιοδικό «Κόµον Γκράουντ» ότι η εσπευσµένη διάθεση των εµβολίων «σηµαίνει πως θα πρέπει να παρακαµφθούν βασικές κλινικές δοκιµασίες για την ασφάλεια και τη δραστικότητά τους».

Το ίδιο έκαναν και επιφανείς επιστήµονες που εξέφραζαν στα διεθνή µέσα ενηµέρωσης τις ανησυχίες τους για την ενδεχόµενη επικινδυνότητα των εµβολίων. Οπως ο γερµανός καθηγητής της Φαρµακολογίας Πέτερ Σενχέφερ που είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκποµπή του «Αρτε», ο τίτλος της οποίας τα έλεγε όλα («Οι κερδοσκόποι του τρόµου»), πως η λεγόµενη «πανδηµία» δεν είναι παρά ένα κατασκεύασµα των φαρµακοβιοµηχανιών.

Και όπως ο Βόλφγκανγκ Μπέκερ - Μπρίζερ, διευθυντής του ιατρικού περιοδικού «Αrznei - Τelegramm», που µιλούσε ξεκάθαρα για διαπλοκή επιχειρηµατικών και πολιτικών συµφερόντων.


Παρ όλα αυτά, µε την ανύπαρκτη απειλή του θανάτου από µια επίσης ανύπαρκτη πανδηµία, οι φαρµακευτικές εταιρείες και οι πολιτικές ηγεσίες έστησαν εκατοµµύρια ανθρώπους στη γραµµή και τους κάρφωσαν στο µπράτσο τη βελόνα, αφού προηγουµένως είχαν φροντίσει να αποποιηθούν κάθε ευθύνη έναντι του νόµου σε περίπτωση που το εµβόλιό τους θα αποδεικνυόταν χειρότερο από την αρρώστια.


Στο βιβλίο του «Πώς πουλάνε την αρρώστια», ο Αλαν Κάσελς του Πανεπιστηµίου της Βικτόριας έχει εξηγήσει πώς πλουτίζει σήµερα η φαρµακευτική βιοµηχανία. Αφού εξάντλησε τα όρια της αγοράς των αρρώστων, έχει στραφεί πια στους υγιείς για να διατηρήσει την κερδοφορία της. Το είχε πει και ο Χένρι Γκάντσντεν, διευθυντής της Μerck, µιας από τις µεγαλύτερες φαρµακευτικές εταιρείες του κόσµου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Φόρτσουν», λίγο πριν βγει στη σύνταξη, πριν από 30 χρόνια. Είχε εκφράσει τη λύπη του που η φαρµακευτική αγορά απευθυνόταν κυρίως στους αρρώστους. Και είχε πει πως το όνειρό του ήταν πάντα η παρασκευή φαρµάκων που να απευθύνονται στους υγιείς. Επειδή τότε η εταιρεία του θα µπορούσε να πουλάει σε όλους.


Το όνειρο του Χένρι Γκάντσντεν έχει γίνει σήµερα πραγµατικότητα. Η φαρµακοβιοµηχανία βρήκε πρόθυµους συνεργούς στις πολιτικές ηγεσίες για να πουλήσει τα αχρείαστα εµβόλιά της σε υγιείς ανθρώπους. Ακόµη και µε κίνδυνο να νοσήσουν. Αλλωστε, είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή θα έβγαινε πάλι κερδισµένη.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Ο Προκλητικός λόγος του Βαρθολομαίου στη Σουμελά

Με αηδία παρακολούθησα τα αποσπάσματα της ομιλίας του τούρκου πατριάρχη Βαρθολομαίου στην ανάρτηση της Ελέυθερης Έρευνας , οπου με τον γνωστό τρόπο "κολογλυφει " " τις εντίμους αρχάς της τουρκίας" , μας μιλάει για τη χαρά που θα αισθάνονται "..αι ψυχαί των οθωμανών Σουλτάνων"....
Το χειρότερο ειναι ότι προκαλέι με το να μην αναφερει τον όρο Έλληνας αλλά τον όρο Ρωμιός

Εκανε θαυματα η μαριαμ εκ πόντου , αδιακρίτως... " και εις χριστιανούς και εις μουσουλμάνους και εις Ρωμιους και εις τούρκους και εις Ρώσους και εις Γεωργιανούς και εις Ρουμάνους..."
" ...έκαιαι και εφώτιζε και καθοδηγούσε την πορεία όλων των ποντίων όλων των Ρωμιών.."


Ελπίζω μαζί με τον Καραγκίοζη οι Τουρκοι να δικδικήσουν και κατάπτυστο αυτό Βδέλυγμα....
ΑΝΑΞΙΟΣ !!!!
Υ.Γ. πως ρε Αθλιε Εβραιοχριστιανέ ποιμενα, θα χαίρονται "αι ψυχαί των οθωμανών Σουλτάνων", αφού σύμφωνα με την εκβιαστικοτρομοκρατική θρησκεία σου, ως αβάπτιστοι, Θα πρέπει να καίγονται στην Κόλαση... ΓΕΛΕΙΕ!!!!

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΕΝΤΟΛΗ ΦΟΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ....ΜΩΥΣΕΩΣ

Η παλια διαθήκηειναι ενα από τα "δύο" μερη του "ιερου βιβλίου" της θρησκείας της "αγάπης", του Χριστιανισμού καθώς επίσης και το ιερό βιβλίο των Εβραίων, ενω πολλά σημεία της ειναι ιερά και για τους μωαμεθανούς...
Οι περισσότεροι γνωρίζουμε την ιστορία με το χρυσό μόσχο που οι εβραίοι το κατασκευασαν και το τιμησαν σαν θεό κατα την περίοδο που ο Μωησής ειχε ανέβει στο ορος Σινά,(άρα κοντά στο θεό)για να πάρει τις 10 εντολές...
Επιστρέφοντας λοιπόν ο Μωησής από την αποστολή του και βλέποντας το μοσχάρι ,με ένα επιδέξιο λάκτισμα,( κοινως κλωτσιά,) γκρέμισε το άγαλμα, αφού προηγουμενως του έπεσαν οι πέτρινες πλάκες με τις 10 εντολές. (ο θεός δεν ειχε ανακαλύψει άλλου ειδους υλικά γραφής ακόμα)...
Μέχρι εδώ γνωρίζουμε....
Η ιστορία τελειώνει ή μηπως όχι;
Η απάντηση ειναι όχι , έχει και συνέχεια....

Για να ειμαστε αξιόπιτοι αναζητήσαμε την συνέχεια της Ιστορίας στο site της μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως καί Πολυκάστρου, που έχει και παράλληλη μετάφραση (παράφραση) στην νεοελληνική .
Λοιπόν....... ΕΞΟΔΟΣ Κεφ 32
Εξ. 32,21 καὶ εἶπε Μωυσῆς τῷ Ἀαρών· τί ἐποίησέ σοι ὁ λαὸς οὗτος, ὅτι ἐπήγαγες ἐπ᾿ αὐτοὺς ἁμαρτίαν μεγάλην;

Εξ. 32,21 Εκάλεσεν ο Μωϋσής τον Ααρών και του είπε· “τι σου έκαμε αυτός ο λαός και επέσυρες επάνω του τόσον μεγάλην αμαρτίαν και ενοχήν;”

Εξ. 32,22 καὶ εἶπεν Ἀαρὼν πρὸς Μωυσῆν· μὴ ὀργίζου, κύριε· σὺ γὰρ οἶδας τὸ ὅρμημα τοῦ λαοῦ τούτου.

Εξ. 32,22 Ο Ααρών απήντησε προς τον Μωϋσήν· “μη οργίζεσαι, κύριε, εναντίον μου, διότι συ γνωρίζεις πολύ καλά την ορμητικότητα αυτού του λαού.

Εξ. 32,23 λέγουσι γάρ μοι· ποίησον ἡμῖν θεούς, οἳ προπορεύσονται ἡμῶν· ὁ γὰρ Μωυσῆς οὗτος ὁ ἄνθρωπος, ὃς ἐξήγαγεν ἡμᾶς ἐξ Αἰγύπτου, οὐκ οἴδαμεν τί γέγονεν αὐτῷ.

Εξ. 32,23 Αυτοί μου είπαν· Κατασκεύασε δι' ημάς θεούς, οι οποίοι θα πραπορεύωνται και θα μας οδηγούν, διότι δεν γνωρίζομεν, τι συνέβη στον Μωϋσήν, στον άνθρωπον αυτόν, ο οποίος μας έβγαλε από την Αίγυπτον.

Εξ. 32,24 καὶ εἶπα αὐτοῖς· εἴ τινι ὑπάρχει χρυσία, περιέλεσθε. καὶ ἔδωκάν μοι· καὶ ἔῤῥιψα εἰς τὸ πῦρ, καὶ ἐξῆλθεν ὁ μόσχος οὗτος.

Εξ. 32,24 Εγώ τότε τους είπα· Ο,τι χρυσάφι υπάρχει στον καθένα σας συγκεντρώσατέ το και δόστε το εις εμέ. Μου το έδωσαν, το έρριψα στο πυρ και από εκεί εβγήκε αυτός ο χρυσός μόσχος”.
Εξ. 32,25 καὶ ἰδὼν Μωυσῆς τὸν λαὸν ὅτι διεσκέδασται, διεσκέδασε γὰρ αὐτοὺς Ἀαρὼν ἐπίχαρμα τοῖς ὑπεναντίοις αὐτῶν,

Εξ. 32,25 Είδεν ο Μωϋσής ότι ο μεθυσμένος πλέον λαός είχε διασκορπισθή, διότι τους έφερε εις έξαλλον κατάστασιν και τους διεσκόρπισεν ο Ααρών προς μεγάλην χαράν των εχθρών των,

Εξ. 32,26 ἔστη δὲ Μωυσῆς ἐπὶ τῆς πύλης τῆς παρεμβολῆς καὶ εἶπε· τίς πρὸς Κύριον; ἴτω πρός με. συνῆλθον οὖν πρὸς αὐτὸν πάντες οἱ υἱοὶ Λευί.

Εξ. 32,26 εστάθη όρθιος ο Μωϋσής εις την είσοδον του στρατοπέδου και είπεν· “όποιος είναι με τον Κυριον, ας έλθη προς εμέ”. Συνεκεντρώθησαν άμεσως γύρω από αυτόν όλοι οι της φυλής Λευϊ.

Εξ. 32,27 καὶ λέγει αὐτοῖς· τάδε λέγει Κύριος ὁ Θεὸς Ἰσραήλ· θέσθε ἕκαστος τὴν ἑαυτοῦ ῥομφαίαν ἐπὶ τὸν μηρὸν καὶ διέλθατε καὶ ἀνακάμψατε ἀπὸ πύλης ἐπὶ πύλην διά τῆς παρεμβολῆς καὶ ἀποκτείνατε ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὐτοῦ καὶ ἕκαστος τὸ ἔγγιστα αὐτοῦ.

Εξ. 32,27 Είπε προς αυτούς Ο Μωϋσής· “τάδε λέγει Κυριος ο Θεός Ισραήλ· Ζωσθήτε ο καθένας σας και θέσατε την ρομφαίαν σας στον μηρόν, διέλθετε και επανέλθετε από την μίαν είσοδον του στρατοπέδου μέχρι της άλλης, περάσατε δια μέσου του στρατοπέδου και θανατώσατε καθένας τον ένοχον αδελφόν του, τον φίλον του, τον συγγενή του”.

Εξ. 32,28 καὶ ἐποίησαν οἱ υἱοὶ Λευὶ καθὰ ἐλάλησεν αὐτοῖς Μωυσῆς, καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ εἰς τρισχιλίους ἄνδρας.

Εξ. 32,28 Οι Λευίται έκαμαν, όπως τους διέταξεν ο Μωϋσής, και εθανατώθησαν κατά την ημέραν εκείνην τρεις χιλιάδες άνδρες.

Εξ. 32,29 καὶ εἶπεν αὐτοῖς Μωυσῆς· ἐπληρώσατε τὰς χεῖρας ὑμῶν σήμερον Κυρίῳ, ἕκαστος ἐν τῷ υἱῷ ἢ ἐν τῷ ἀδελφῷ αὐτοῦ, δοθῆναι ἐφ᾿ ὑμᾶς εὐλογίαν.

Εξ. 32,29 Είπε τότε στους λευΐτας ο Μωϋσής· “σήμερόν με τους φόνους αυτούς εξεπληρώσατε με τας χείρας σας υπηρεσίαν προς τον Κυριον, θανατώσαντες ο άλλος τον υιόν του και άλλος τον αδελφόν του. Δι' αυτήν σας την πράξιν θα δοθή εις σας ειδική ευλογία του Θεού”.

Εξ. 32,30 Καὶ ἐγένετο μετὰ τὴν αὔριον εἶπε Μωυσῆς πρὸς τὸν λαόν· ὑμεῖς ἡμαρτήκατε ἁμαρτίαν μεγάλην· καὶ νῦν ἀναβήσομαι πρὸς τὸν Θεόν, ἵνα ἐξιλάσωμαι περὶ τῆς ἁμαρτίας ὑμῶν.

Εξ. 32,30 Την επομένην ημέραν είπεν ο Μωϋσής προς τον λαόν· “σεις διεπράξατε αμαρτίαν μεγάλην· και τώρα θα αναβώ στον Θεόν, να τον παρακαλέσω να φανή ίλεως δια την αμαρτίαν σας αυτήν”.

Αυτά με τον "καλό" μας Μωησή και τον ακόμα καλύτερο θεό του.

Υ.Γ. Το αρχαίο κειμενο αναφερει ότι "... καὶ ἀποκτείνατε ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὐτοῦ καὶ ἕκαστος τὸ ἔγγιστα αὐτοῦ..." ενώ Η Νεοελληνική μετάφραση -παράφραση παρεμβάλει μια σημαντική λεξουλα για να διακαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και λέει "και θανατώσατε καθένας τον ένοχον αδελφόν του, τον φίλον του, τον συγγενή του" στο αρχαίο κείμενο δεν αναφέρει πουθενά τον επιθετικο προσδιορισμό "ένοχον"... Γιατί αν ήταν έτσι κύριοι παραφραστες ό πρώτος και καλύτερος ένοχος ήταν ο Ααρών. Ναι! ο αδελφουλης του πρωταγωνιστή Μωυσή.
Και που το ξέρω; Μα, το λέι ο ίδιος ο Μωυσής:
Εξ. 32,21 καὶ εἶπε Μωυσῆς τῷ Ἀαρών· τί ἐποίησέ σοι ὁ λαὸς οὗτος, ὅτι ἐπήγαγες ἐπ᾿ αὐτοὺς ἁμαρτίαν μεγάλην;

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΒΗΧΑ ; ΑΓΙΟΣ ΒΗΧΙΑΝΟΣ!!!! (ΩΡΛ)


Σε άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ (Στην Αγγλική) με τίτλο:ORTHODOX PUBLIC HOSPITALS, ο γραφων Dr. Michael Aristidou περιγραφει την (άθλια) κατάσταση που αντίκρισε στα Κυπριακά Νοσοκομεία...

Το πιο ευτράπελο και συνάμα πιο τραγικό από αυτά που περιγράφονται, είναι η Εικόνα του « Αγίου» Βηχιανου η οποία υπάρχει αναρτημένη έξω από το γραφείο κίνησης του Ωτορινολαρυγκολόγικου και που υπόσχετε την.....

θεραπεία από το βήχα και το άσθμα!!!!!

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σύνταγμα της Ελλάδας και Θρησκευτική Συνείδηση

ΑΡΘΡΟ 16

...
2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
...

Αλήθεια, πόσο δεισδαιμονική πολιτεία είμαστε;

Ποιος ειναι ο λόγος που θα πρέπει το Ελληνικό κράτος να αναπτύξει την Θρησκευτική συνείδηση του Λαού;

Πόσο Ελεθερους πολίτες θα διαπλάσει αυτό το κράτος, όταν τους αναπτύσει τη θρησκευτική συνείδηση;

Βέβαια Ποια θρησκευτική συνείδηση έχει αποστολή το κράτος να αναπτύξει δεν το ρωτάμε, αφού το ξέρουμε από το ΑΡΘΡΟ 3 του Συντάγματος:

1. Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.....








Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Από το λάδωμα φτάσαμε στο ξεχαρβάλωμα

Από τον ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΑΙΟ
Δεν ξέρω πόσο βαθιά έχει μπει το δάχτυλο της Ζίμενς στα δημόσια έργα।Αλλά πρέπει να έχει χωθεί ώς την ωμοπλάτη. Επηρεάζει δε όλο το σώμα, που αρχίζει να δείχνει συμπτώματα δυσκαμψίας και παραλυσίας. Τουλάχιστον ώσπου να ξεκαθαρίσει -όσο ξεκαθαρίσει!- το πράγμα με την εν λόγω εταιρεία. Η οποία, το λιγότερο από τη δεκαετία του '50, με τα διαβόητα «τηλέφωνα Βουλπιώτη», καλλιεργεί με το ελληνικό Δημόσιο... ωφέλιμες σχέσεις και έχει αναλόγως... ωφελήσει πρόσωπα του ελληνικού Δημοσίου.Τέτοιου ύψους και βάθους υπόθεση, ώστε σήμερα να έχουν παγώσει πολυέξοδα και κρίσιμα έργα υποδομών και ανάπτυξης, επειδή χρωστάει σ' αυτά κάποια... μερεμέτια η Ζίμενς. Και δεν ολοκληρώνονται, διότι όπως λέει και η παροιμία: όποιος καεί στο χυλό... του Σι-φορ-άι φυσάει και το γιαούρτι... υπογραφής και στους φωτεινούς σηματοδότες· της Ζίμενς και αυτοί· ώς εκεί έφτασε η χάρη της -και μάλιστα από τη δεκαετία του '60. Ετσι βγήκε και «εκπρόσωπος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών» έβαλε (τρόπος του λέγειν) τα πράγματα στη θέση τους -μετέτρεψε, δηλαδή, τον ενεστώτα σε χρόνο... αόριστο- ξεκαθαρίζοντας ότι «...ώς τότε δεν μπορούμε να δώσουμε δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα». Οχι για φωτεινούς σηματοδότες. Για επεκτάσεις στο μετρό. Για το οποίο η Ζίμενς, το 1992 κιόλας, είχε ήδη εγκαταστήσει τεχνολογία... αναμονής (μονοπώλησης!) που μπλοκάριζε μελλοντικές επεκτάσεις.Γι' αυτό και πήγανε σαν χελώνα οι ενδιάμεσοι σταθμοί από Αμυνα μέχρι Χαλάνδρι. Γι' αυτό και δεν δίνεται «δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα» προς Ελληνικό, Χαϊδάρι κ.λπ. Παρακολουθούμε μόνο... εκστατικοί, δύο χρόνια τώρα, να εξελίσσεται η... μαγνητική τομογραφία ενός κατ' εξακολούθηση σκανδάλου -ίσως του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού- μέσω του οποίου, αν μη τι άλλο, διαγιγνώσκεται πώς το λάδωμα μπορεί να οδηγήσει σε ξεχαρβάλωμα.
Πηγή: epirusgate.blogspot.com